La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Fotos encara no vistes de Clara Chía amb Gerard Piqué durant la final de la Kings League

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

El diumenge a la tarda es va celebrar en el Camp Nou la final a quatre del torneig de futbol, Kings League. Un torneig organitzat per Gerard Piqué i l'streamer Ibai Llanos.

Què sabem? Des del passat diumenge molt es parla de la presència de Clara Chía en el Camp Nou. Hi ha molta polèmica sobre si la jove nòvia de Piqué hi era o no. Inclòs s'han publicat fotografies on Gerard Piqué apareix amb els seus fills i una noia de cabell ros, Anna Tormo, que treballa a Kosmos i molts han confós per Clara Chía. I és que totes dues tenen una gran retirada.

Què ha passat? Clara Chía sí que va ser a la final de la Kings League, celebrada en el Camp Nou, fent costat a Gerard Piqué i a tots els seus companys de feina, amb qui s'ha dit que tindria una relació no massa bona. Tot i que la jove, que abans era cambrera en un bar de copes, va intentar mantenir un perfil baix i passar desapercebuda durant tota la celebració del torneig, per evitar ser el centre de totes les mirades.

En profunditat: Una imatge que circula per les xarxes, on apareix tot l'equip de Kosmos al complet, demostra que Clara Chía sí que va estar a la final de la Kings League. En la imatge la jove de 24 anys de Barcelona apareix en el mig de la foto, al costat de Gerard Piqué. De fet, Clara Chía ha estat identificada gràcies a les seves ulleres de sol de pasta blanca, que ha lluït en més d'una ocasió. Unes ulleres de sol que no es va treure en cap moment. La foto és la següent:

A més: Un perfil de Twitter, que es dedica a informar sobre la parella del moment, ha publicat imatges de Clara Chía, on apareix amb les ulleres blanques en el cap, durant la final de la Kings League. Unes imatges on Clara Chía, de cos sencer, apareix treballant, amb uns papers a la mà i el seu telèfon mòbil penjat en el seu pit com si fos un collaret.

Per acabar: Durant aquests últims dies s'especula sobre la possibilitat que Clara Chía, segons el paparazzi català Jordi Martín, hagi passat per quiròfan per retocar-se el nas o els llavis. També es diu que la jove de 24 anys podria estar embarassada de Gerard Piqué. De moment, rumors.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué